Antrikot Kıyma (500g)

{{CMP.TITLE}}
{{CMP.DESCRIPTION}}
- Ürün Özellikleri
- Tavsiye Et
- Resimler
-
Lezzetli burger köfteleriniz için ideal antrikot kıymamız, taptaze dana antrikottan bir kez çekilerek paketlenir.
-DÜVEE'den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.
Chef Düvee'den: Düvee Antrikot Kıyma ve Ev Yapımı Burger Ekmeği İle Hamburger
500 Gr Düvee Antrikot Kıyma
1/4 Rendelenmiş Kuru Soğan
Tuz, Karabiber
BURGER EKMEĞİ İÇİN;
500 Gr Un
300 Gr Süt
25 Gr Ayçiçek Yağı
1 Adet Yumurta
30 Gr Şeker
20 Gr Taze Maya
10 Gr Tuz
Üzerine sürmek için 1 Adet Yumurta Sarısı
Arzu ederseniz susam
SANDVİÇ İÇİN;
4 Adet Hamburger Köftesi
4 Adet Hamburger ekmeği
4 Dilim Domates
4 Dilim Burger peyniri veya arzu ettiğiniz eriyen bir peynir
Marul yaprakları
Turşu Dilimleri
Ketçap,Mayonez,Hardal veya arzu ettiğiniz bir başka sos.
Burger Ekmeği: Unu tuzla birlikte birlikte eleyip şekerle karıştırın.. 1 YK Süt ile mayayı eritin. Yumurta sarısı hariç tüm malzemeyi elastik ve pürüzsüz olana kadar yoğurun. 125 Gr bezeler yuvarlayıp pişirmeyi yapacağınız tepside mayalandırın. Tepsiye pişirme kağıdı koymayı unutmayın.Bezeler 2 katına çıkınca üzerine su ile seyreltilmiş yumurta sürün.180 Derecede 20 Dk. pişirin.
Burger Köftesi için: Burada en önemli nokta Izgara köfte yapar gibi köfteyi yoğurmamak ve çok oynamamak. Rendelenmiş soğanı ve 4-5 gr karabiberi ekleyip Düvee Antrikot kıymayı karıştırın ama ezip yağlarının erimesine izin vermeyin. Tercihen mangal/barbeküde yoksa döküm tavada bastırmadan iki yüzünü de 3'er dk. pişirin.2. Yüzün pişmesinin 2.dakikasında üzerine peynir dilimini yerleştirip üzerine bir kapak kapatın. Peynir eriyince ateşten alın.Burger ekmeklerinin iç yüzünü ızgarada veya tavanızda ısıtın.Ekmeğin alt tabanına sos, üzerine köfte, turşu, domates ve yeşillik lacak şekilde yerleştirip servis edebilirsiniz.Dilerseniz ssadece marul yapraklarının arasında servis edebilirsiniz.