düvee

Antrikot Pastırma (150g)

Fiyat
:
41,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Yemek Tarifleri
  • Antrikot Pastırma 150g  

    Türk mutfağının özel lezzeti, antrikot pastırma! 

    Orta Asya’da yaşamış Hun ve Oğuz Türkleri’ne kadar dayanan tarihi bir geçmişe sahip olan pastırma, göçebe kültürün bir mirası olarak da bu günlere gelebilmiş bir yiyecek çeşididir. Orta Asyalı Türklerin Kayseri’ye gelmesi ile günümüzdeki halini alan pastırma Türk mutfağının vazgeçilmez değerlerinden biridir. Düvee olarak bu değerli lezzeti sizlere sunmak ve korumak adına antrikot pastırmalarımızı geleneksel yöntemlere sadık kalarak hazırlıyor, beğeninize sunuyoruz.  

    Düvee çiftliğinde yetişen danalarımızdan çıkan özel antrikotlarımızdan ayırdığımız pastırmalarımız yoğun emek ve sabırla üretilir. Geleneksel usulden uzaklaşmayarak çemeniyle saklanır. İncecik dilimlenerek taze şekilde paketlenir. Geleneksel yöntemlerle az sayıda üretildiğinden nadiren stoğumuzda bulunmaktadır. 

    Pastırma günün her saati, tüm öğünlerde size eşlik edecek harika bir tatlandırıcıdır. Örneğin kahvaltılarda organik yumurta ile pastırmalı yumurta şeklinde pastırmanızı tüketirken öğlen yemeklerinde sandviç arasında çiğ veya pişmiş olarak tercih edebilirsiniz.  Antrikot pastırma ile farklı bir lezzet arıyorsanız akşam yemeği için tam buğday makarna, sarımsak, maydonoz gibi lezzetlerle harmanlayıp Pastırmalı Carbonara yapabilir, İtalyan ve Türk mutfağının iki önemli lezzetini bir araya getirebilirsiniz.  Geleneksel Türk mutfağı lezzetleriyle Düvee pastırmayı buluşturmak için ise önerimiz kusursuz lezzeti ile herkesin bir tabak daha isteyeceği Pastırmalı Kurufasülye.

    Geleneksel yöntemlerle üretildiği için sınırla sayıda stoklarımızda bulunan antrikot pastırmayı sofralarınıza lezzet katması için değerlendirebilir, Türk mutfağının bu özel lezzetini Düvee kalitesiyle sofralarınızda bulundurabilirsiniz.  

    Düvee Antrikot Pastırma 150 gr'lik paketleriyle kahvaltıda, öğlen yemeğinde veya akşam yemeğinde... Siz ne zaman isterseniz sofranıza lezzet katmak için yanınızda!


     

     

     

  • Pastırmalı Carbonara  (4 kişilik)

    Malzemeler:

    400 gr tam buğday makarna

    5 çay kaşığı zeytinyağı

    300 gr pastırma

    2 yumurta

    3 yumurta sarısı

    5 yemek kaşığı maydanoz – ince ince kesilmiş

    2 diş sarımsak

    Karabiber

    Tuz

     

    Yapılışı:

    Makarnanızı pişirme talimatlarına göre tuzlu suda haşlayın, süzün ve 1 su bardağı haşlama suyundan ayırın.

    Döküm tavanıza zeytinyağını koyun ve pastırmaları ekleyin. Pastırma çıtır çıtır olana kadar ocakta tutun ve arada pastırmaları çevirin.

    Pastırmalarınız olduğunda kenara alın.

    Yumurta ve yumurta sarılarını güzelce çırpın ve içine maydanoz, sarımsağı da ekleyip karıştırın.

    Ardından sıcak haşlama suyu ile yumurtalı karışımı birbirine yedirin.

    Makarna ve sosu ocağa alıp bir iki dakika orta ateşte karıştırıp servis tabağına alın.

    Pastırmaları küçük küçük doğrayıp servis tabağına aldığınız makarnanın üstüne serpin.

    İsterseniz üstüne parmesan da rendeleyebilirsiniz.





    Düvee Antrikot Pastırmalı Bahar Sebzeli Açık Sandviç 

     

    Malzemeler:

    200g iç bakla

    200g iç bezelye 

    2 dilim ekşi mayalı ekmek

    450g Düvee Antrikot Pastırma

    Sarımsak

    Taze nane

    Zeytinyağı

    Taze çekilmiş tuz

    Karabiber


    Yapılışı:
    Bezelyelerinizi ve baklalarınızı ayrı ayrı tuzlu kaynar suda ikişer dakika haşlayıp süzün. Baklaların kabuklarını soyun.

    Bir tavada baklaları, bezelyeleri, ezilmiş sarımsak ve zeytinyağı ile kavurun.

    Taze naneleri de ekleyin ve biraz daha kavurun, tuz ve karabiberini çekin, ekmek dilimlerinin üstüne zeytinyağı sürüp kızartın, ekmeklerin üzerine önce sebze püresi, sonra pastırmalar, sonra biraz zeytinyağı ekleyip, taze nane ile süsleyin.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.