düvee

Antrikot Pastırma (150g)

Fiyat
:
41,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Yemek Tarifleri
  • Antrikot Pastırma 150g  

    Özel antrikotlarımızdan ayırdığımız pastırmalarımız yoğun emek ve sabırla üretilir. Geleneksel usulde çemeniyle saklanır. İncecik dilimlenerek taze şekilde paketlenir. Geleneksel yöntemlerle az sayıda üretildiğinden nadiren stoğumuzda bulunmaktadır.
     

     

     

  • Pastırmalı Carbonara  (4 kişilik)

    Malzemeler:

    400 gr tam buğday makarna

    5 çay kaşığı zeytinyağı

    300 gr pastırma

    2 yumurta

    3 yumurta sarısı

    5 yemek kaşığı maydanoz – ince ince kesilmiş

    2 diş sarımsak

    Karabiber

    Tuz

     

    Yapılışı:

    Makarnanızı pişirme talimatlarına göre tuzlu suda haşlayın, süzün ve 1 su bardağı haşlama suyundan ayırın.

    Döküm tavanıza zeytinyağını koyun ve pastırmaları ekleyin. Pastırma çıtır çıtır olana kadar ocakta tutun ve arada pastırmaları çevirin.

    Pastırmalarınız olduğunda kenara alın.

    Yumurta ve yumurta sarılarını güzelce çırpın ve içine maydanoz, sarımsağı da ekleyip karıştırın.

    Ardından sıcak haşlama suyu ile yumurtalı karışımı birbirine yedirin.

    Makarna ve sosu ocağa alıp bir iki dakika orta ateşte karıştırıp servis tabağına alın.

    Pastırmaları küçük küçük doğrayıp servis tabağına aldığınız makarnanın üstüne serpin.

    İsterseniz üstüne parmesan da rendeleyebilirsiniz.





    Düvee Antrikot Pastırmalı Bahar Sebzeli Açık Sandviç 

     

    Malzemeler:

    200g iç bakla

    200g iç bezelye 

    2 dilim ekşi mayalı ekmek

    450g Düvee Antrikot Pastırma

    Sarımsak

    Taze nane

    Zeytinyağı

    Taze çekilmiş tuz

    Karabiber


    Yapılışı:
    Bezelyelerinizi ve baklalarınızı ayrı ayrı tuzlu kaynar suda ikişer dakika haşlayıp süzün. Baklaların kabuklarını soyun.

    Bir tavada baklaları, bezelyeleri, ezilmiş sarımsak ve zeytinyağı ile kavurun.

    Taze naneleri de ekleyin ve biraz daha kavurun, tuz ve karabiberini çekin, ekmek dilimlerinin üstüne zeytinyağı sürüp kızartın, ekmeklerin üzerine önce sebze püresi, sonra pastırmalar, sonra biraz zeytinyağı ekleyip, taze nane ile süsleyin.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.