Blog Yazılarımız
Tümünü Görüntüle
Çorbalardan Gelen Sağlık
Kış mevsimi kapıda! Mezelerle donattığımız, soğuk çorbalarla şenlendirdiğimiz, kimi zaman sadece peynir ve karpuz ile geçiştirdiğimiz yaz akşamı yemeklerine veda etme zamanı geldi. Güneş ışınlarından mahrum kalan vücudumuzun bağışıklığını güçlü tutmak adına besleyici ve bir o kadar da sağlıklı öğün seçimleri yaparak hem enerjimizi hem de vücudumuzun direncini korumamız gereken o döneme giriş yaptık.  Kış mevsiminde vücudumuzun direnci azaldığı ve enerjimiz düştüğü için, iyi...
Düvee ile Yılbaşı Tarifleri
Yılın en renkli, en coşkulu zamanı geldi çattı. Etrafımızdaki alışveriş merkezleri, meydanlar, caddeler rengarenk oldu. Kimilerimiz evlerini kendi zevkine göre süsledi, kimileri sevdikleri için özenle hediyeler seçip paketledi bile. Herkesin en sevdikleriyle olduğu, yeni yıl dileklerini gece yarısı birbiriyle sarılırken paylaştığı yılbaşı dönemi. Herkes geliyor olmakta olan bu yeni yıl ile ilgili yeni dilek ve kararları var. Biz Düvee ailesinin bu sene için de kararı yine değişmiyor. Sizlere en doğal, en kaliteli, en lezzetli dana etini...
Bağışıklık Sistemimizin Doğal Koruyucuları
Bağışıklık sistemimiz; vücudumuzda meydana gelebilecek tüm enfeksiyonları, vücutta tutulabilecek bakterileri, olabilecek hastalıkları önceden gören ve buna kendi içinde bir savaş açarak bedenimizi koruyan; en önemli sistemlerinden biridir. Bu sistem; vücudumuza girebilecek tüm maddeleri tanır; basitçe açıklamak gerekirse iyi ve kötü şeklinde ayırt ederek vücutta tutmaya ya da atmaya yarayan bir mekanizma geliştirir. Bu mekanizma; akyuvarlar, lenfler, kemik iliği, timus ve dalaktan oluşur ve hepsinin ayrı...
Özlediğimiz Sosis Lezzeti Geri Geldi!
Sosis yalnızca pazar kahvaltılarının ya da sandviçlerin malzemesi değil, aslında büyük bir barbekü kültürünün değişmez bir parçasıdır. Birçok ülkenin kültüründe yer alan ve farklı teknikler ile lezzeti de değişen sosis çeşitlerine birlikte göz atalım.   Almanya’da her köşe başında seyyar bir arabada çeşit çeşit sosis satan birine rastlayabilirsiniz. Frankfurt’tan çıkıp Alman sokak kültüründe değişmez bir yer alan Frankfurter Sosis ise...
Lezzetli Et Nasıl Pişirilir? Et Nasıl Mühürlenir?
Etinizi tavada pişirmeye başladığınızda, et bir süre sonra suyunu salar ve aslında bu; ete nemini ve yumuşaklığını veren öğelerden biridir. Mühürleme, etin bu gizli lezzet sırrının içinde kalmasını sağlayan bilinen en yaygın yöntemlerden biridir. En iyi Steakhouse’lardaki şeflerin özenle hazırladığı yumuşacık etler gibi, kendi mutfağınızda lezziz etler hazırlayabilmeniz ve mutfağınızın şefi olabilmeniz için size birkaç lezzet önerisi hazırladık...
Dana Eti Nasıl Seçilir ve Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?
Dana eti, oldukça lezzetli ve son derece besleyicidir. Her damak tadına hitap eden eşsiz lezzetleriyle zengin Türk Mutfağı’ndaki birçok yemeğin de vazgeçilmezidir. Avrupa ülkelerindeki mutfaklarda da birçok tarif dana etiyle hazırlanır. Dananın farklı bölgelerinden elde edilen etler, farklı yumuşaklık ve yağ dokusuna sahip olduğu için; dana eti alışverişinizi yaparken tarifinize uygun et seçmek oldukça önemlidir. Taze aldığınız etinizi buzdolabında 3-4 güne kadar saklayabilirsiniz. Bu yüzden, dana eti...
Dana Dil Füme
Füme dil, büyükbaş hayvanların dillerinden yapılan bir   şarküteri   ürünüdür. Dillerin iyice temizlenmesinin ardından salamura edilmesi, pişirilmesi ve tütsülenmesi aşamalarının ardından tüketilebilecek   füme dil   elde edilir. Çoğu zaman füme dil, sığır dilinden yapılır.  
Antrikot Pişirmenin Püf Noktaları
Antrikot  pişirmek çoğu zaman gözümüze riskli gelir. Biraz az pişirsek çiğ kalır, biraz daha pişirelim desek bu kez et iyice kurur ve sertleşir. Hatta bazı zamanlar bıçakla kesmek dahi zorlaşır. Böyle olunca da  antrikot  lezzetini kaybediyor. Peki,  antrikotu  lezzetini kaybetmeden iyice pişirebilmek için ne yapmak gerekiyor? Bu yazımızda  antrikot nasıl  pişirilir, lezzetli antrikot nasıl yapılır, tüm püf noktalarını sizlerle  paylaşacağız.  
Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.