düvee

Dana Antrikot (500g)

düvee
Fiyat
:
52,50 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Dana antrikot, danalarımızın sırt bölümünde göğüs ve kaburga kemiklerinin birleştiği yerden çıkardığımız lezzetli bir ettir.

    Geleneksel kasap usulü kesimdir. 1 pakette 3 dilim bulunmaktadır. 

    Kalın kesim antrikot için Rib-Eye Steak ürünümüzü tercih edebilirsiniz.


    https://www.duvee.com.tr/rib-eye-steak-max-500g


    Düvee' den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.

    Chef Düvee'den: İtalyan Usulü Tas Kebabı

    500 g Düvee dana gerdan, kuşbaşı
    500 g Düvee dana antrikot

    50 g soğuk tereyağı

    20 g Düvee Füme Kontrfile (ufak doğranmış)

    1 diş soyulmuş sarımsak

    Rezene tohumu

    Kemik suyu

    Tuz ve karabiber

    Döküm bir tencereye etleri, füme kontrfileyi, tereyağını, tuz, karabiber, sarımsak ve ufak bir tülbente bağlanmış 2 çay kaşığı rezene tohumunu koyun. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirmeye bırakın. Etleri 3 saat boyunca 15 dakikada bir karıştırarak pişirin. Eğer etler çok kurursa su eklemeyin. Ceviz büyüklüğünde tereyağı ekleyin. Pişme süresinin sonuna doğru rezene poşetini çıkartıp ateşi arttırın ve üzerine 1 su bardağı kemik suyunu boca edin. Birkaç dakika kaynatın ve ateşi kısıp 20-25 dakika tüm suyu çekmesini bekleyin.



     

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.