DÜVEE

Dana Antrikot (500g)

DÜVEE
Fiyat
:
50,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Danalarımızın sırt bölümünde göğüs ve kaburga kemiklerinin birleştiği yerden dikkatle çıkardığımız dana antrikot.

    Dana etinin en yoğun ve lezzetli aromaları bu parçamızda.

    Geleneksel kasap usulü kesimdir. 1 pakette da 3 veya 4 dilim bulunmaktadır. 

    Kalın kesim antrikot için Rib-Eye Steak ürünümüzü tercih edebilirsiniz.


    https://www.duvee.com.tr/rib-eye-steak-max-500g


    -DÜVEE'den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.


    Chef Düvee'den: İtalyan Usulü Tas Kebabı


    500 g Düvee dana gerdan, kuşbaşı

    500 g Düvee dana antrikot

    50 g soğuk tereyağı

    20 g Düvee Füme kontrfile, ufak doğranmış

    1 diş soyulmuş sarımsak

    Rezene tohumu

    Kemik suyu

    Tuz ve karabiber

     Döküm bir tencereye etleri, füme kontrfileyi, tereyağını, tuz, karabiber, sarımsak ve ufak bir tülbente bağlanmış 2 çay kaşığı rezene tohumunu koyun. Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirmeye bırakın. Etleri 3 saat boyunca , 15 dakikada bir karıştırarak pişirin. Eğer etler çok kurur ise su eklemeyin. Ceviz büyüklüğünde tereyağı ekleyin. Pişme süresinin sonuna doğru rezene poşetini çıkartıp ateşi arttırın ve üzerine 1 su bardağı kemik suyunu boca edin. Birkaç dakika kaynatın ve ateşi kısıp 20- 25 dakika tüm suyu çekmesini bekleyin.



     

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.