düvee

Dana But Biftek (500g)

düvee
Fiyat
:
38,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Dana but etinden geleneksel usulde ince dilimlenmiş Düvee Dana Biftek’i kendi zevkinize göre marine ederek veya soslayarak kullanabilirsiniz.

    Düvee' den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.

    Chef Düvee'den: Kağıtta Düvee Biftek

    8 dilim Düvee Biftek
    1 su bardağı arpa şehriye
    1 adet yaz domatesi
    2 diş sarımsak
    Soğan (bir halka dilim)
    100 g tereyağı
    Kekik
    Maydanoz
    Tuz ve karabiber

    BİFTEK MARİNASYONU İÇİN

    1 su bardağı süt
    1 su bardağı yoğurt
    1 yemek sepeti soya sosu
    1 yemek sepeti domates salçası
    Tuz ve karabiber
    1 Adet soğanın suyu


    Marinasyon malzemelerini birleştirin ve bifteklerinizin tamamını bu marinasyonla kaplayıp buzdolabında 4-8 saat dinlendirin. Pişireceğiniz zaman marinasyonu etlerin üzerinden temizleyip Düvee Dana Bifteklerinizi oda sıcaklığına getirin. Domates, sarımsak, kekik ve soğanı mutfak robotundan geçirip küçük bir sos tenceresine alın ve 5 dakika kaynatın. 50 g tereyağının içine bir miktar tuz atıp bir su bardağı kaynar su ekleyin ve içine şehriyeyi atıp kapağını kapatın. 3 dakika sonra ocaktan alın (biraz sulu olmalı ve şehriyeler hafif diri olmalı, fırında pişme payı olması gerekiyor). Pişirme kağıdını fırın tepsisine yayın ve şehriyeli karışımı üzerine yayıp düzleştirin. Üzerine biftek dilimlerini koyun ve kalan tereyağını etlerin üzerine paylaştırın. Kağıdı iyice kapatıp önceden ısıtılmış fırında 200°C'de 20 dakika pişirin.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.