DÜVEE

Dana Bonfile (500g)

DÜVEE
Fiyat
:
70,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Bonfile, dananın nadiren kullanmaya ihtiyaç duyduğu, dolayısıyla eti en yumuşak kas grubudur. Bonfilemiz sizlere ağızda eriyen bir yumuşaklık ve lezzet şöleni sunuyor.
     
    düvee'nin damak tadınız için ürettiği otların kokusunu ve tadını hissedeceksiniz.
     
    Bonfileyi, ızgarada veya kızgın döküm tavada mühürleyip, suyunu kaybettirmeden az-orta pişmiş servis etmenizi öneririz.

    -DÜVEE'den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.


    Chef Düvee'den: Düvee Bonfile

    1,2 kg Düve Dana Bonfile ( 6 kalın parçaya bölünmüş)

    300 g otlu ve grissinili tereyağı

    Taze biberiye

    Sarımsak

    Extra virgin zeytinyağı

    Kaya tuzu

    Tane çekilmiş karabiber

     

    Bonfilelerinizi zeytinyağı ve taze çekilmiş karabiber ile ovun ve oda sıcaklığına gelmesini sağlayın. Döküm bir tavaya biraz Ayçiçek yağı ekleyip kabuklu sarımsak ve biberiye ile ısıtın. Kokuları çıkınca tavadan alın. Düvee Bonfilelerinizin her tarafını 4 ‘ er dk mühürleyin. Ocaktan alıp 10 dakika dinlendirin. Otlu grissinili tereyağı için , taze kekik , taze biberiye, oda sıcaklığında tereyağı ce robotta çekilmiş grissiniyi yoğurun. Streç film yardımıyla salam sekli verip, buzdolabında 30 dakika sertleşmesini sağlayın. Bonfileleri bir tepsiye yerleştirin ve otlu tereyağınızı dilimleyip bonfilelerin üzerine yerleştirin. Fırınınızın ızgara modunda, 180 derecede grissiniler kızarana kadar pişirin. Sıcak tabaklarda servis edin.


     
     
Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.