Dana İncik Haşlama - Kemiksiz (500g)

{{CMP.TITLE}}
{{CMP.DESCRIPTION}}
- Ürün Özellikleri
- Tavsiye Et
- Resimler
-
Hem lezzetli hem de sağlıklı haşlama yemekleriniz için dananın incik bölümünü kemiksiz hale getirip sizlere ulaştırıyoruz.
Düvee'den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.
Chef Düvee'den: Düvee Firik Pilavı
200 g haşlamalık dana eti (1 adet soğani 4-5 tane karabiber, 2-3 defne yaprağı)
100 g firik
50 g bulgur
100 g haşlanmış nohut
100 g soğan
5 g kimyon
5 g pul biber
5 g karabiber
5 gr tuz, tereyağ, sıvıyağ
Yeterince kemik suyu
Eti soğan, tane karabiberler ve defne yaprakları işe yumuşayıncaya kadar haşlayın. 2-3 kaşık tereyağını kızdırıp bulgurları kavurun, soğanları minik küpler halinde doğrayıp bulgurların üzerine ekleyin. Şeffaflaşınca nohutları ekleyin. 1,5 su bardağı kemik suyunu ve tuzu ekleyip üstünü kapatın. Suyunu çekince ocaktan alıp dinlendirin. Haşlanmış etleri didikleyip tereyağında kavurun. Servis tabaklarına pilav paylaştırıp üstüne ekleri ekleyin. Baharatları da serpiştirip, kıyılmış maydonoz ve taze soğan ile servis edebilirsiniz.