düvee

Dana Jülyen (500g)

Fiyat
:
46,00 TL
ikon-label-6.png (41 KB)
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Yemek Tarifleri
  • Dana Jülyen 500g

    Jülyen, ismini birçok kesimde olduğu gibi bir Fransız kesim tekniğinden alır. Jülyen doğranmış sebzelere benzer şekilde kesilmiş, uzun ve ince et şeritlerinden oluşur. Hem hızlı hem de pişirmesi kolay, elinizin altında olması gereken kullanışlı bir dana but etidir. Jülyen doğranmış etlerimiz, kolayca eşit derecede ve hızlı pişirilebildiğinden, tavada yapılan et yemekleri ve jülyen et sote tarifleri için idealdir.

     

  • Izgara Sebzeli Biftekli Buğday Salatası ( 2 Kişilik)

     

    Malzemeler:

    200g Düvee Dana Jülyen

    1 su bardağı buğday

    1 adet orta boy kabak 

    1 adet orta boy patlıcan

    1 adet kırmızı kapya biber

    1 adet sarı kapya biber

    8 adet arpacık soğan

    2 dal taze nane

    Zeytinyağı

    Karabiber

    Kırmızı biber

    Tuz

    Soya sosu

    Balsamik sirke


    Yapılışı:

    Jülyen etleri bol karabiberle harmanlayın ve zeytinyağı ile ovup üstünde biraz soya sosu gezdirip 2 saat buzdolabında dinlendirin.

    Buğdayı dişe gelir kıvama kadar bol su ile haşlayın. Suyunu süzüp bir kaseye alın.

    Üzerine bir kaşık soya sosu, 2 kaşık balsamik, 2 kaşık zeytinyağı ekleyip karıştırarak dinlenmeye bırakın.

    Oda sıcaklığına getirmek için etleri buzdolabından çıkartın.

    Kabak ve patlıcanı incecik dilimleyip tuzlayın. Biberleri jülyen doğrayın. Tamamını zeytinyağlayın.

    Varsa döküm tavada yoksa fırın ızgarasında iki yüzü de eşit kızarana dek pişirin.

    Döküm tava kullandıysanız aynı tavada etlerinizi yüksek ateşte pişirin.

    Arpacık soğanları ikiye kesip tavaya ekleyin ve bir dakika beraberce pişirip ocaktan alın. Tamamını karıştırıp servis edin. 

     

     

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.