düvee
Dana Jülyen (500g)

Fiyat
:
38,50 TL
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar
{{CMP.TITLE}}
{{CMP.DESCRIPTION}}
- Ürün Özellikleri
- Tavsiye Et
- Resimler
-
Jülyen kesim tekniğiyle dana but etinden dilimlediğimiz dana jülyen pişirmesi hızlı ve kolay bir ettir.
Düvee' den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.
Chef Düvee'den: Izgara Sebzeli Biftekli Buğday Salatası200 gr Düvee Jülyen1 su bardağı buğday1 adet orta boy kabak1 adet orta boy patlıcan1 adet kırmızı dolmalık biber1 adet sarı dolmalık biber8 adet arpacık soğan2 dal taze naneSoya sosuBalsamik sirkeZeytinyağı, tuzKarabiber, kırmızı biberDüvee Jülyen etleri bol karabiberle harmanlayın ve zeytinyağı ile ovup üstünde biraz soya sosu gezdirip 2 saat buzdolabında dinlendirin. Buğdayı dişe gelir kıvama kadar bol su ile haşlayın. Suyunu süzüp bir kaseye alın. Üzerine bir kaşık soya sosu, 2 kaşık balsamik, 2 kaşık zeytinyağı ekleyip karıştırarak dinlenmeye bırakın. Oda sıcaklığına getirmek için etleri buzdolabından çıkartın. Kabak ve patlıcanı incecik dilimleyip tuzlayın. Biberleri jülyen doğrayın. Tamamını zeytinyağlayın. Varsa döküm tavada yoksa fırın ızgarasında iki yüzü de eşit kızarana dek pişirin. Döküm tava kullandıysanız aynı tavada etlerinizi yüksek ateşte pişirin. Arpacık soğanları ikiye kesip tavaya ekleyin ve bir dakika beraberce pişirip ocaktan alın. Tamamını karıştırıp servis edin.