%12 indirimli
DÜVEE

Short Ribs - Kaburga (500g)

DÜVEE
Fiyat
:
30,00 TL
İndirimli Fiyat
:
26,40 TL
%12indirimli
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Short ribs, kaburga etlerinin kemiğinden ayrılmamış, yüzlerce farklı ve lezzetli tarife konu olmuş bölümü.
     
    Kemikli kaburgayı yüksek ısıdaki döküm tavada mühürledikten sonra, isteğe bağlı olarak domates soslu sebze sote içinde, veya kırmızı şarap sosuyla beraber 2.5 saat 180 derecede fırında pişirin. 

    -DÜVEE'den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.


    Chef Düvee'den: Dana Kaburga Yahni Tarifi

    2 PORSİYON

    2 Adet Düvee Short Ribs (Kemikli Kaburga)

    Ayçiçek yağı

    30 g Soğan –Tavla zarı şeklinde doğranmış

    20 g Kereviz sapı –Tavla zarı şeklinde doğranmış

    500 ml Esmer kemik suyu

    50 ml soğuk et / kemik suyu

    1 Yk Tereyağı

    1 Yk Un

    1 Adet Taze soğan

    15 g Un (Kaburgaları bulamak için)

    Tuz-Karabiber

    1 dal taze biberiye

    YAPILIŞI:

    Oda sıcaklığındaki Düvee kaburgaları, içine karabiber eklenmiş una bulayın ve her iki tarafını kızmış Ayçiçek yağında kızartın.

    Etleri kenara alın ve aynı tencerede sebzeleri önce soğan, sonra kereviz sapı olacak şekilde soteleyin.

    Etleri geri koyun, et suyunu ekleyin ve pişirmeye devam edin. Etler piştikten sonra çıkartın. Sosu süzdürün ve yağını alın.

    Başka bir tencerede, 1 yk tereyağı ile 1 yk unu, unun rengi sararıncaya kadar kavurun ve süzdürdüğünüz sosu, bir çırpma teli vasıtasıyla ekleyin.

    Etleri, servis tabağına alıp, üzerine hazırladığınız sosu döktükten sonra, ince kıyılmış taze soğan saplarıyla süsleyip servis edin.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.