düvee

Dana Kol Orta Yağlı Kuşbaşı (500g)

Fiyat
:
37,00 TL
ikon-label-6.png (41 KB)
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Yemek Tarifleri
  • Dana Kol Orta Yağlı Kuşbaşı (500g)

    Danalarımızın kol bölümünden, ev yemeklerinizde yağı daha az tercih edenler için, dana az yağlı kuşbaşı. (%10 yağlı)


  • İtalyan Usulü Tas Kebabı (3-4 kişilik)


    Malzemeler:

    500g Düvee dana gerdan, kuşbaşı

    500g Düvee dana antrikot

    50g soğuk tereyağı

    20g Düvee Füme kontrfile - ufak doğranmış

    1 diş soyulmuş sarımsak

    Rezene tohumu

    İlikli kemik suyu

    Karabiber

    Tuz

    Yapılışı:

    Döküm bir tencereye etleri, füme kontrfileyi, tereyağını, tuz, karabiber, sarımsak ve ufak bir tülbente bağlanmış 2 çay kaşığı rezene tohumunu koyun.

    Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirmeye bırakın.

    Etleri 3 saat boyunca, 15 dakikada bir karıştırarak pişirin.

    Eğer etler çok kurur ise su eklemeyin.

    Ceviz büyüklüğünde tereyağı ekleyin.

    Pişme süresinin sonuna doğru rezene poşetini çıkartıp ateşi arttırın ve üzerine 1 su bardağı kemik suyunu boca edin.

    Birkaç dakika kaynatın ve ateşi kısıp 20-25 dakika tüm suyu çekmesini bekleyin.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.