TAZE BİTTİ!
düvee

Dana Ciğer Kuşbaşı (500g)

Fiyat
:
43,00 TL
ikon-label-6.png (41 KB)
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (1)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Yemek Tarifleri
  • Dana Ciğer Kuşbaşı 500g

    Arnavut ciğeri, ciğer yahni gibi yemekleriniz için danalarımızın ciğerlerini işleyip kuşbaşı dilimledik.

    Meşe ormanımızın temiz havası, dana ciğerimizi alternatifsiz bir lezzet haline getirdi. 

    Ülkemizde yaygın olan kapalı, havasız ahırlarda ciğer hastalıkları çok yaygın; temiz ve lezzetli ciğer çok nadir bulunan bir fırsat.

    Detayagro Çiftliği'nde yaz - kış açık havada beslenen, kapalı ahır görmemiş hayvanlarımızda solunum yolu problemleri neredeyse hiç yaşanmamakta.

     

  • Paneli Ciğer Kuşbaşı  (2 kişilik)


    Malzemeler:

    200g Düvee Dana Ciğer Kuşbaşı

    2 adet yumurta 

    500 ml süt

    1 su bardağı buğday unu

    1 su bardağı buğday irmiği

    Pulbiber

    Zeytinyağı

    Karabiber

    Tuz

     

    Yapılışı:

    Ciğerleri 6 saat öncesinden süte yatırın.

    Yemeği hazırlayacağınız zaman süzüp kurutun ve zeytinyağı ile yağlayın.

    Yumurtaları çırpıp bir kaba alın.

    Buğday ununu tuz ve karabiber ile karıştırarak bir kaba alın.

    İrmiği de bir kaba alın.

    Ciğerleri sırası ile buğday unu, yumurta ve irmiğe batırarak paneleyin ve derin yağda kızartın, servis edin.

     

     

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.