düvee

Dana Ciğer Kuşbaşı (500g)

Fiyat
:
43,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (1)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Yemek Tarifleri
  • Dana Ciğer Kuşbaşı 500g

    Esnaf lokantalarının vazgeçilmezi Arnavut Ciğerini, ünlü restoranların Ciğer Yahnisini kendi evinizin mutfağında hazırlamak ister misiniz?

    Sevdiğiniz lezzetleri evinizde hazırlayıp, güvenle tüketmeniz için danalarımızın ciğerlerini işleyip kuşbaşı dilimledik.

    Düvee Dana Ciğer Kuşbaşı etimizi; meşe ormanımızın tertemiz havası eşliğinde, açık havada ve doğal beslenme koşullarına dikkat edilerek büyüyen danalarımızdan elde ediyoruz. İstanbul Beşiktaş’ta bulunan Et İşleme Tesisi’mizde özel kesim teknikleriyle uzman kasaplarımız tarafından sizler için dilimlenen ve yüksek hijyen koşullarında paketlenen ürünümüzü siparişiniz üzerine soğuk zincirlerle hızlıca yola çıkarıyoruz.

    Dana Ciğer Nasıl Yapılır?

    Düvee ekibinde yer alan kasaplarımız; sizler için özenle temizlediğimiz Ciğer Kuşbaşıyı arzu ettiğiniz yöntemle pişirmeden önce son bir temizlik adımından geçirmenizi öneriyor. Düvee Dana Ciğer Kuşbaşı etinizi akan suda, yıkama suyunuz tamamen berrak olana dek birkaç kez sudan geçirerek temizleyebilirsiniz. Düvee Dana Ciğer Kuşbaşı etinizi suda bekleterek temizlemek sertleşmesine ve pişirme aşamasının zorlaşmasına sebep olacağı için; temizleme adımında akan su kullanmanız oldukça önemlidir. Buzdolabından çıkardığınız etinizi yıkadıktan sonra, en az bir saat oda sıcaklığında bekleterek pişirmeye uygun hale getirmelisiniz. Beklettiğiniz bu bir saatlik süreçte; dilerseniz Düvee Dana Ciğer Kuşbaşı etlerinizi süt dolu bir kaseye koyabilirsiniz. Süt, ciğerlerinizin daha da yumuşamasını ve etin kendi yapısında bulunup, doğal yapısında bulunan aromatik kokunun gitmesini sağlayacaktır.

    Dana Ciğer Tarifi

    Düvee Dana Ciğer Kuşbaşı etlerinizi; jülyen dilimlediğiniz domates, yeşil biber ve arzunuza göre eklediğiniz baharatlarla wok tavada veya bir döküm tavada sote ederek hızlıca pişirebilirsiniz. Dilerseniz biraz una bulayarak hazırladığınız ciğerlerinizi, kızartma tavasında; küp küp kestiğiniz patateslerle kızartarak kendi evinizin rahatlığında Arnavut Ciğeri hazırlayabilirsiniz. Hazırladığınız Düvee Dana Ciğer Kuşbaşı, maydanoz, sumakla aromalandırılmış kuru soğan ve tırnak pide ile taçlandırarak nefis bir menü oluşturabilirsiniz.

    Düvee Dana Ciğer Kuşbaşı etimizi denemek için düvee.com.tr ya da iOS ve Android cihazınıza indireceğiniz düvee uygulamasından hızlıca sipariş verebilir, size özel fırsatlardan haberdar olabilirsiniz.

  • Paneli Ciğer Kuşbaşı  (2 kişilik)


    Malzemeler:

    200g Düvee Dana Ciğer Kuşbaşı

    2 adet yumurta 

    500 ml süt

    1 su bardağı buğday unu

    1 su bardağı buğday irmiği

    Pulbiber

    Zeytinyağı

    Karabiber

    Tuz

     

    Yapılışı:

    Ciğerleri 6 saat öncesinden süte yatırın.

    Yemeği hazırlayacağınız zaman süzüp kurutun ve zeytinyağı ile yağlayın.

    Yumurtaları çırpıp bir kaba alın.

    Buğday ununu tuz ve karabiber ile karıştırarak bir kaba alın.

    İrmiği de bir kaba alın.

    Ciğerleri sırası ile buğday unu, yumurta ve irmiğe batırarak paneleyin ve derin yağda kızartın, servis edin.

     

     

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.