DÜVEE

Dana Nuar Dilimli (500g)

DÜVEE
Fiyat
:
44,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Dilimlenmiş dana nuar döküm tavada mühürlenip sosla beraber fırına atıldığında eşsiz bir lezzet sunar.

    -DÜVEE'den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.


    Chef Düvee'den: Fırında Köfte(6-8 kişilik)

    700 g Düvee Dana Yağsız Kıyma

    700 g Düvee Dana Nuar

    150 g patates , haşlanmış ve soyulmuş

    100 g süt

    80 g bayat ekmek, kabukları alınmış

    2 adet kereviz sapı, ufak küp doğranmış

    1 adet havuç, ufak küp doğranmış

    1 adet yumurta

    Et suyu

    Rendelenmiş parmesan peyniri

    Galeta unu

    Tereyağ, sızma zeytinyağı

    Maydonoz, adaçayı, defne yaprağı

    Tuz, Karabiber , Muskat

     

    Soğan, havuç ve kerevizlerin yarısını 2 adet defne yaprağı ile birlikte tencereye alın , üzerine bolca su ekleyip kaynatın. Dana nuarı tencereye ekleyip 2 saat 30 dakika pişirin.Tuzunu ayarlayıp ateşten alın. Kalan sebzeleri 2 kaşık zeytinyağı ile geniş ve derin bir tavaya alıp kavurun. 3-4 kepçe et suyu ilave edip kapağını kapatın. Ocağı kısıp 1 saat 45 dakika pişirerek et suyunun nerdeyse tamamını çektirin. Ateşten alıp soğumaya bırakın. 25 g maydonozu kıyın , ekmeği parçalara ayırıp süt ile ıslatın. Haşlanmış patatesleri ezin, etleri mutfak robotunda çekin. Patates , maydonoz, ekmekler , 2 kaşık parmesan, yumurta, tuz-karabiber ve muskat rendesini karıştırın. 50 g büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. Bol tereyağı ile yağlanmış fırın kabına yan yana 2 kat olacak şekilde dizin.Aralarına adaçayı yaprakları yerleştirip erimiş tereyağ gezdirin. 200 derece fırında 10 dakika pişirin.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.