Dana Kol Orta Yağlı Kuşbaşı (500g)
{{CMP.TITLE}}
{{CMP.DESCRIPTION}}
- Ürün Özellikleri
- Yorumlar (0)
- Tavsiye Et
- Resimler
- Yemek Tarifleri
-
Dana Kol Orta Yağlı Kuşbaşı (500g)
Danalarımızın kol bölümünden, ev yemeklerinizde yağı daha az tercih edenler için, dana az yağlı kuşbaşı. (%10 yağlı)
-
İtalyan Usulü Tas Kebabı (3-4 kişilik)
Malzemeler:500g Düvee dana gerdan, kuşbaşı
500g Düvee dana antrikot
50g soğuk tereyağı
20g Düvee Füme kontrfile - ufak doğranmış
1 diş soyulmuş sarımsak
Rezene tohumu
Tuz
Yapılışı:
Döküm bir tencereye etleri, füme kontrfileyi, tereyağını, tuz, karabiber, sarımsak ve ufak bir tülbente bağlanmış 2 çay kaşığı rezene tohumunu koyun.
Tencerenin kapağını kapatıp kısık ateşte pişirmeye bırakın.
Etleri 3 saat boyunca, 15 dakikada bir karıştırarak pişirin.
Eğer etler çok kurur ise su eklemeyin.
Ceviz büyüklüğünde tereyağı ekleyin.
Pişme süresinin sonuna doğru rezene poşetini çıkartıp ateşi arttırın ve üzerine 1 su bardağı kemik suyunu boca edin.
Birkaç dakika kaynatın ve ateşi kısıp 20-25 dakika tüm suyu çekmesini bekleyin.