düvee

Dana Pirzola (500g)

Fiyat
:
58,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Yemek Tarifleri
  • Dana Pirzola 500g

    Danalarımızın sırt bölümünden 6 ila 12 kaburga kemikleri arasındaki antrikot etini kemiğinden ayırmadan sunuyoruz. Düvee Dana Pirzola, hem sunumu hem de tadıyla gerçek bir lezzet şöleni. Tercihen vakum ambalajında birkaç gün dolabınızda dinlendirebilir veya marine ederek yumuşak bir dana pirzola elde edebilirsiniz. Yüksek ısıda, mümkünse döküm tava veya yüksek ateşte ızgarada pişirmenizi tavsiye ederiz. Pişirmeyi ister tavada tamamlayabilir, isterseniz de hızlıca yüksek ısıda mühürledikten sonra soslayarak fırına alıp, istediğiniz pişme derecesine ulaşana dek pişirebilirsiniz.




  • Hardal ve Yeşilliklerle Kaplanmış Pirzola Tarifi (4 kişilik)

     

    Malzemeler:

    2 adet pirzola

    2 bardak ekmek kırıntısı – çekilmiş

    5 yemek kaşığı maydanoz – incecik doğranmış

    3 yemek kaşığı nane – incecik doğranmış

    3 yemek kaşığı biberiye – incecik doğranmış

    2 çay kaşığı tuz 

    1 çay kaşığı karabiber

    8 yemek kaşığı zeytinyağı

    3 yemek kaşığı dijon hardal

    Yapılışı:

    Fırını 200 dereceye getirin.

    Pirzola ve hardal dışındaki tüm malzemeleri güzelce karıştırın.

    Isıttığınız döküm tavada pirzolaları mühürleyin.

    Ardından etlerinizin dışını hardalla kaplayıp üstünü de yeşillik karışımı ile kaplayın. Tepsiye koyun ve fırına verin. 15-20 dk fırında tutun.

    Fırından çıkınca kenara alıp, etleriniz dinlendikten sonra servis edin.







    Düvee Dana Pirzola (4 kişilik)


    Malzemeler:

    2 adet Düvee Dana Pirzola

    3 adet beyaz soğan (piyazlık doğranmış)

    Zeytinyağı

    Taze kekik

    Karabiber

    Tuz

    Yapılışı:

    Pirzolaları önce karabiber daha sonra zeytinyağı ile ovun.

    Bir tepsiye soğanların yarısını ve taze kekik dallarını döşeyin.

    Pirzolaları yerleştirip üzerine soğanların diğer yarısını döşeyin.

    Üzerine zeytinyağı gezdirerek fırın kabını bir streç filmle kapatın ve en az 48 saat buzdolabında dinlendirin.

    Buzdolabından çıkarıp oda sıcaklığına getirin.

    Soğanları alıp bir tavada karamelize edin, etleri mühürleyip soğanlar ile birlikte 180 °C fırında 10 dakika pişirin.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.