DÜVEE

DANA NUAR Bütün (1000g)

DÜVEE
Fiyat
:
88,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Rosto yemekleriniz için bütün dana nuar. 45 dakika haşladıktan sonra sosuyla fırınlayıp dilimli servis edebilirsiniz.

    -DÜVEE'den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.

    Chef Düvee'den: Sebze Soteli Düvee Dana Rosto 

    4 kişilik

    Malzemeler: 1 kg Düvee Dana Bütün Nuar,
    350 g havuç
    350 g kabak
    150 g iç bakla, kabuğu soyulmuş
    150 g kırmızı soğan, kabaca doğranmış
    1 adet kereviz sapı, ufak doğranmış
    3 adet taze soğan, ufak doğranmış
    zeytinyağı, tuz, karabiber

    Havuçları ve kabakları iri parçalar halinde doğrayın. (Doğradığınız parçaların eşit büyüklükte olmasına dikkat edin.) Oda sıcaklığına getirdiğiniz etinizi taze çekilmiş karabiber ve zeytinyağıyla ovun, bir döküm tavayı ısıtın, etin her tarafını bu tavada mühürleyin, eti kenara alın. Aynı tavaya biberiye, soğan, kereviz sapı, 100 g havucu sırasıyla ekleyin ve kavurun. Yarım bardak su ekleyin, kaynayınca tavanın altını kapatın, bir fırın kabını zeytinyağıyla yağlayın, etinizi bu kaba yerleştirin ve üzerine sebzeli karışımı dökün. 140 derece fırında 1 saat pişirin. Bu sürenin sonunda eti bir maşanın yardımıyla ters çevirin ve 1,5 saat daha pişirin. Kalan havuçları ve diğer tüm sebzeleri tuzlu suda haşlayın ve süzün. Bir tavada biraz zeytinyağını ısıtıp süzdüğünüz sebzeleri kavurun.

    Eti fırından çıkardıktan sonra 10 dk dinlendirin ve dilimleyerek sote sebzelerle servis edin.
Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.