Dana Sosis Frankfurter

{{CMP.TITLE}}
{{CMP.DESCRIPTION}}
- Ürün Özellikleri
- Tavsiye Et
- Resimler
-
Her yaş grubunun favorisi, lezzet şöleni Dana Frankfurter Sosis.
Gerçek sosis. Çiftliğimizin danalarının etleri doğal kuzu bağırsağına doldurularak imal edildi. Unuttuğumuz gerçek sosis lezzetini geri getiren bir tat.
Elle dolum yapıldığından dolayı bir paket içerisindeki sosis adetleri değişebilmektedir.
Chef Düvee'den: Şarküteri Sandviç (4 adet)4 adet sandviç ekmeği
4 adet yumurta
2 adet Frankfurter
12 dilim baton sucuk (ince dilim)
12 dilim macar salam
4 dilim burger peyniri
Tereyağ
Biber salçası
Turşu
Sosisleri şerit şeklinde doğrayın ve tereyağında soteleyip sandviç ekmeğinin büyüklüğünde krep veya mini tart kalıplarına paylaştırın. Üzerine salam ve sucuğu koyup birer yumurta kırın. Yumurtanın zarını patlatıp hafifçe karıştırdıktan sonra 200 derece fırında pişirin. Ekmeğin üst kapağının içine biber salçası sürün, alt ekmeğe 1 dilim peynir ve fırından çıkarılan yumurtalı karışımı ekleyin. Yanında turşu ile servis edin.
Chef Düvee'den: BBQ Frankfurter Domates Sos ile8 adet Frankfurter Sosis
8 adet sandviç ekmeği
*Domates sos:
8 adet salçalık domates, kabuğu soyulmuş ve doğranmış
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 yemek kaşığı üzüm sirkesi
1 yemek kaşığı nar ekşisi
1 yemek kaşığı közlenmiş kapya biber püresi
1 yemek kaşığı acı pul biber (arzuya göre)
2 diş sarımsak
Maydanoz
Tuz- Karabiber
Tüm malzemeleri birleştirip, kısık ateşte suyunu yarıya çekene kadar pişirin. Mutfak robotunda çekip pürüzsüz hale getirin. Sosislerinizi mangalda pişirin. Kendiliğinden patladıklarında, üzerine domates sos gezdirip arzuya göre maydanoz, turşu ile servis edin.