DÜVEE

Dana Et Sote (500g)

DÜVEE
Fiyat
:
37,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Ev yemeklerinin vazgeçilmezi, her yemeğe yakışan, her tarife uygun, dana et sote. 

    -DÜVEE'den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.

    Chef Düvee'den: ÇOBAN KAVURMA

    2-4 Kişilik

    300 g Düvee Dana Et Sote

    100 g Arpacık soğan

    60 g Sivri biber

    2 adet Domates

    2 diş sarımsak

    2 dal taze kekik

    60 ml Sıvı yağ

    150 ml Et/Kemik suyu

    120 g Sarı biber

    10 dal maydanoz

    YAPILIŞI:

    Düvee Dana Sotelik Etler üzerine bol karabiber serpin veya değirmenden taze çekin. Oda sıcaklığındaki etlerinizi sıvıyağda kavurun.

    Etler iyice kavrulduğunda et/kemik suyunun yarısını etlerin üzerine ekleyin ve orta ateşte suyu iyice çekinceye kadar pişirin. Etleri kenara alın.

    Tavaya tekrar sıvıyağ ekleyip önce taze kekiklerle birlikte, arpacık soğanları bütün halinde kavurun.

    Şeffaflaşınca üçgen şeklinde kestiğiniz sivri biberleri ve sarı biberleri ekleyin. (Keseceğiniz üçgenler etlerin boyutlarında olmalıdır.)

    Kabuklarını soyduğunuz domatesleri iri küpler halinde doğrayın ve ekleyin. Sarımsakları ekleyin, kokusu çıkınca kalan et/kemik suyunu ekleyin.

    Sebzeler suyu çektiğinde etleri ekleyip, 1-2 dakika daha birlikte çevirin. Ocaktan aldıktan sonra ince kıyılmış maydanoz ekleyin.

     

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.