DÜVEE

Dana Stroganof (500g)

DÜVEE
Fiyat
:
38,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • İsmini Fransız şeflerin Rus Stroganoff ailesine hazırladığı özel et yemeğinden alan Dana Stroganof, jülyen kesim tekniği ile dilimlenmiş dana but etinden, özellikle dana kontrfile ve trançtan hazırlanır. 

    -DÜVEE'den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.
     
    Chef Düvee'den: 

    BEEF STRAGONOFF

    200 g Düvee Dana Stragonoff

    80 g Soğan – Julienne

    100 g Mantar – İnce dilimlenmiş

    75 g Krema

    40 g Kornişon Turşu – İnce dilimlenmiş

    100 ml Et veya Kemik suyu

    1 diş Sarımsak

    10 g Tereyağı

    10 g Un

    10 ml Ayçiçek yağı

    YAPILIŞI:

    Düvee Dana Stragonoff etlerinizi bol karabiber ve zeytinyağı ile ovup, oda sıcaklığına gelmesini bekleyin. (Buzdolabından çıkardığınız anda pişirmek, etinizin sertleşmesine neden olacaktır.)

    Döküm bir tavayı ocağın üzerine koyup, Ayçiçek yağı ile ıslattığınız bir peçete ile silin ve hafif duman çıkarana kadar ısıtın. Etleri atıp renkleri döndüğü anda çevirin ve 30 saniye içinde tavadan alın. Aynı tavaya tereyağını ekleyip sırasıyla soğan, mantar ve sarımsağı soteleyin. Unu ilave edip kokusu çıkana kadar kavurun. Etleri ve et suyunu ekleyip, et suyunu yarısına kadar çektirin.

    Tüm karışımı yapışmaz bir tavaya alıp, kremayı ve kornişonu ekleyin. 2 dakika pişirdikten sonra servise hazırdır.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.