Dana Yanak (1 Parça)

{{CMP.TITLE}}
{{CMP.DESCRIPTION}}
- Ürün Özellikleri
- Tavsiye Et
- Resimler
-
Özenle temizlenmiş, sinirlerinden ayıklanmış dana yanak, danalarımızın en lezzetli parçalarından biridir.
Fırınlayabilir, tütsüleyebilir, çeşitli soslarla pişirerek misafirlerinize ağızda lokum yumuşaklığında, mükemmel lezzette bir yemek deneyimi yaşatabilirsiniz.
1 parça dana yanak 450-600g arası değişmektedir.
-DÜVEE' den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.
Chef Düvee'den: Mantarlı Düvee Dana Yanak1 kg Düvee dana yanak
1 adet kereviz sapı
1 adet soğan
2 adet havuç
1 baş sarımsak
Defne yaprağı
Taze kekik
350 ml kemik suyu
Su
Tuz
Tane karabiber
Beyaz biber
*Soğan Püresi ve İstiridye Mantarı:
5 adet soğan
Yarım su bardağı kemik suyu
İstiridye mantarı
Semizotu
Tereyağ
Tuz, beyaz biber
*Elma Kompresi:
1 adet elma, ince dilim
Elma suyu
Limon suyu
Tüm malzemeleri bir kaba alıp üzerini geçecek kadar su ilave edin. Folyo ile kapatıp 200 derece fırında 4 saat pişirin. Fırından çıkınca yanakların yağlarını temizleyip etleri didikleyin. Soğanları tereyağında soteleyin, kemik suyunu ekleyip çektirin. Biraz su ilave edip soğanları pişirmeye devam edin. Tuz ve beyaz biber ekleyip robottan geçirin. Tereyağında mantarları soteleyin. Elma dilimleri, elma suyu ve limon suyunda ekletin (1 gün). Tamamını serviste birleştirin.