düvee

Dana Yanak (1 Parça)

Fiyat
:
42,00 TL
Ağırlık
:
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Yemek Tarifleri
  • Dana Yanak (1 Parça)

    Düvee Çiftliği'nde kendi doğal ortamlarında, tamamen açık havada otlayarak büyüyen danalarımızdan elde ettiğimiz Düvee Dana Yanak, sakatat etleri kategorisinde sizlere sunduğumuz ve mutlaka denemenizi önerdiğimiz ürünlerimiz arasında!

    Özenle temizlenmiş, sinirlerinden ayıklanmış dana yanak, danalarımızın en lezzetli parçalarından biridir. Hazırlaması maharet gerektirdiği için oldukça değerli kabul edilen ürünümüzü Düvee kalitesiyle kendi evinizin mutfağında hazırlayabilirsiniz.

    İstanbul'daki et işleme tesisinde yer alan uzman kasaplarımız, Dana Yanağı özenle temizler ve tekniğine uygun şekilde keser. Siparişiniz üzerine; hijyen koşullarına bağlı kalarak ambalajlar. Güvenle ve hızlıca size ulaştırmak istediğimiz siparişiniz, soğuk zincirlerle adresinize kadar gelir.

    Dana Yanak Nasıl Pişirilir?

    Dana Yanak Yemeği hazırlarken; dana yanağı fırınlayabilir, tütsüleyebilir, çeşitli soslarla pişirerek misafirlerinize ağızda lokum yumuşaklığında, mükemmel lezzette bir yemek deneyimi yaşatabilirsiniz.

    Dana Yanak Tarifi

    Ürünümüzü buzdolabından çıkardıktan sonra oda sıcaklığına gelmesi için en az bir saat bekletin, pişmesinin kolaylaşması için her iki tarafını da hafifçe renk değiştirene kadar döküm bir tavada mühürleyin. Bir yandan bir başka tavada; miktarını tercihinize göre ayarlayacağınız kereviz sapı, havuç, soğan ve pırasalarınızı gelişigüzel dilimleyin ve zeytinyağı ile soteleyin. Bu sote karışımına iki yemek kaşığı salça ilave edin ve bir iki tur çevirdikten sonra bir kadeh kırmızı şarap koyun ve pişirmeye devam edin. Bu sırada, geniş ve derin bir fırın tepsisini hazır edin. Hazırladığınız sebze sote karışımını ve 2 litre su ve 1 litre et suyu ekleyerek fırın kabına alın. Sebzelerin ortasına, mühürlediğiniz Dana Yanak etinizi yerleştirin. Önceden 180 derece ısıtılmış fırında 3-4 saat kadar pişirin. Bu sırada dilerseniz, bir tencerede haşladığınız kereviz, tereyağı, krema ve kaşar ile karıştırıp keyifli bir dip sos hazırlayabilirsiniz.

    Düvee Dana Yanağı ambalajın üstünde yer alan son kullanma tarihine kadar buzdolabında ya da 3-4 aya kadar derin dondurucuda saklayabilirsiniz.

    Düvee Dana Yanak'ı denemek için düvee.com.tr ya da iOS ve Android cihazınıza indireceğiniz düvee uygulamasından hızlıca sipariş verebilirsiniz.




  • Mantarlı Düvee Dana Yanak (5-6 kişilik)

    Malzemeler:

    1 kg Düvee Dana Yanak

    1 adet kereviz sapı

    1 adet soğan

    2 adet havuç

    1 baş sarımsak

    Defne yaprağı

    Taze kekik

    350 ml ilik suyu

    Karabiber

    Beyaz biber

    Tuz

    Su

    Soğan Püresi ve İstiridye Mantarı; 

    5 adet soğan

    200 ml ilik suyu

    500 gr stiridye mantarı

    Semizotu

    Tereyağı

    Beyaz biber

    Tuz

    Elma Kompresi;

    2 adet elma, ince dilim

    Elma suyu

    Limon suyu


    Yapılışı:

    Tüm malzemeleri bir kaba alıp üzerini geçecek kadar su ilave edin.

    Folyo ile kapatıp 200 °C fırında 4 saat pişirin.

    Fırından çıkınca yanakların yağlarını temizleyip etleri didikleyin.

    Soğanları tereyağında soteleyin, kemik suyunu ekleyip çektirin.

    Biraz su ilave edip soğanları pişirmeye devam edin.

    Tuz ve beyaz biber ekleyip robottan geçirin.

    Tereyağında mantarları soteleyin.

    Elma dilimleri, elma suyu ve limon suyunda ekletin (1 gün).

    Tamamını serviste birleştirin.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.