Et İşleme Tesisi
      Etlerimiz, kesimhanede aşamalı soğutma işlemimizden sonra soğuk hava araçlarımızla Beşiktaş'taki et işleme tesisimize sevk edilir. Toplam 52 takım karkas kapasiteli, 4 adet elektronik kontrollü soğuk hava odamız sayesinde etlerimiz istenen sıcaklık ve nem oranında depolanıp dinlendirilir.



      Tesisimize tüm giriş-çıkışlar dezenfeksiyon paspası ve hijyen turnikesinden gerçekleştirilir. Personelimiz temizlik eğitimleriyle bilgilendirilir ve sıkça denetime tabi tutulur.



      Gün içinde gelen siparişler üretim ekibimize dijital olarak ulaşır. Usta kasaplarımız, ortam soğutma sistemiyle 12 °C'de tutulan ortamda etlerimizin parçalama, dilimleme ve paketleme işlemlerini gerçekleştirir. 



      Paketleme işlemi biten siparişleriniz, faturalama ve poşetleme işlemlerinin ardından teslimat ekibimize teslim edilir. Siparişleriniz önceden soğutulmuş araçlarımız ile olabilecek en taze ve süratli şekilde adresinize ulaştırılır.
      Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
      T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.