{{CMP.TITLE}}
{{CMP.DESCRIPTION}}
- Ürün Özellikleri
- Yorumlar (0)
- Tavsiye Et
- Resimler
- Yemek Tarifleri
-
Gravyerli Sosis
Alman sosis lezzetini, nefis gravyer peyniriyle harmanladık, Düvee kalitesiyle taçlandırdık!
İstanbul’daki Düvee Et İşleme Tesisi’mizde; kendi çiftliğimizde yetişen hayvanlarımızdan ürettiğimiz %100 dana etinden nefis sosislerimiz; kahvaltılarınız, atıştırmalıklarınız ve mangal keyfinize lezzet katacak.
Düvee Çiftliği’nde; hiçbir kapalı alana kapatılmadan, yetişme döngülerine müdahale edilmeden, özenli bir bakımla büyüttüğümüz danalarımızdan elde ettiğimiz %100 Dana Gravyerli Sosis kalite ve lezzetiyle; iddialı olduğumuz ürünlerimizden biri.
Düvee ekibinde yer alan, alanında uzman kasaplarımız; sosislerimizde kullandığımız etlerimizi danaların but bölümünden elde eder, geniş kazanlarda baharatlar ve gravyer ile karıştırır ve özel kesim teknikleriyle sosis formuna getirirler. Geleneksel fümeleme yöntemiyle pişirdiğimiz ve hafif isli, aromatik bir lezzete kavuşturduğumuz %100 Dana Gravyerli Sosis, bu pişirme yöntemi ile uzun bir raf ömrüne de sahip olur. Ürünlerimizdeki doğal hazırlama yöntemleri, ürünlerimizin ebat, gramaj ve renklerinde farklılıklar olmasına neden olur ve elle dolum yapıldığından bir paket içerisinde bulunan sosis adetleri değişebilmektedir.
Düvee kalitesi ve lezzetiyle hazırladığımız en uygun fiyatla sizlere sunduğumuz %100 Dana Gravyerli Sosis'i, dilerseniz tavada, dilerseniz de mangalda hazırlayarak sofranızda yer verebilirsiniz. Sosislerinizi, tavada pişirmek için tercihinize göre tereyağı ya da zeytinyağı eklediğiniz bir tavada, kısık-orta ateşte dış kısımları kızarana kadar pişirebilirsiniz. Gravyerli Sosislerinizi mangalda pişirmek isterseniz, sık sık çevirmeye özen göstererek her tarafı kızarana dek yaklaşık 4-5 dakika kadar kızartabilirsiniz.
%100 Dana Gravyerli Sosis'in yanına hazırlayacağınız patates kızartması ve soğan halkası ile misafirleriniz ve kendiniz için lezzetli bir atıştırma tabağı servis edebilirsiniz. Tavada kızarttığınız Gravyerli Sosinizi güzel bir sandviç ekmeği arasında; Amerikan salatası, turşu, erimiş peynir gibi lezzetlerle çeşitlendirerek, bir sandviç olarak da tüketebilirsiniz. Sosislerinizi servis ederken, Düvee'de kolayca sepetinize ekleyeceğiniz, sizler için kapınıza kadar getireceğimiz Tütsü BBQ Sosu da denemenizi mutlaka öneririz.
-
Gravyer Sosisli ile Fırınlanmış Pazı (4 Kişilik)
Malzemeler:
6 adet Düvee Gravyerli sosis
Bir demet pazı – ortalama 500 gr
6 adet orta boy patates
250 ml krema
100 gr eski kaşar peyniri
1 yemek kaşığı tereyağı
Karabiber
Tuz
Yapılışı:
Fırını önceden 200 dereceye getirin.
Pazıları tuzlanmış suda çok az haşlayın ve aldıktan sonra, buzlu suda bekletin.
Patatesleri soyun ve çok yumuşak olmayacak derecede haşlayın. Çünkü fırına da gireceği için püre olsun istemeyiz.
Patatesler daha sıcakken tereyağını ve kaşarın yarısını yedirin.
Ardından bir fırın kabına patatesi, pazıları, kestiğiniz sosisleri ve kremayı koyun.
Karabiber, tuz eklemeyi unutmayın. En üstüne de kalan kaşarları serpiştirin.
Ortalama 30 dakika sonra fırından alıp servis edebilirsiniz.