Madalı Keçi Çiftliği

Keçi Merz Artizan Kafkas (250g)

Fiyat
:
33,75 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • %100 KEÇİ SÜTÜNDEN TAM YAĞLI OLGUNLAŞTIRILMIŞ MERZ ARTİZAN KAFKAS PEYNİRİ

    Temel özellikler:
    Madalı’nın Merz’ i, Madalı’ nın aileden gelen geleneksel peynirlerinden biridir. Kendine has tarifi ve yine kendine özgü bir yöntemle üretilen Merz, eski bir Kafkas peynirinden esinlenerek üretilmiştir.

    Dışındaki kabuğunda boya, renklendirici ya da mum bulunmadığından peynirin hiçbir yerini ayırmadan tüketebilirler. Peynir dışındaki turuncu rengini, Madalı’ nın kendi mağarasında bekledikçe ve olgunlaştıkça alır.Madalı’ nın her ürünü gibi 100% keçi sütünden, katkısız, koruyucusuz olarak üretilir.

    Fabrikasyon bir makine peyniri değildir.
    Sadece keçi sütü, maya ve kaya tuzu içerir. Tam yağlıdır, sütün içerisinden yağ çekilmez.
    En ufak bir keçi kokusu veya tadı alınmaz.

    Tüketim önerisi nedir?
    Madalı’nın bu geleneksel peyniri, Madalı’nın en az tuzlu ve en hafif peynirlerinden biridir. Herkes ve her yaş grubu rahatlıkla tüketebilir. Süt lezzetinden başka baskın ve rahatsız edici bir tat yoktur.

    Merz, iyi bir kahvaltılık peynir, şarap peyniri ve sandviç peyniridir. Özellikle ekşi mayalı ekmeğe çok yakışır.

    Ürün nasıl saklanmalı? 
    Ürünlerimizi yaparken sütün yağını almamaktayız ve bu sebeple 2 adet koruyucumuz mevcut. Birincisi bahsi geçen yağ, ikincisi ise tuz. Bu sebeple ürünler satin alındıktan sonra uzun süreler dışarıda bırakılmamalıdır. Ürünlerimizin hepsi buzdolabında +4°C' de saklanmalıdır.


    Hikayemiz:
    Çiftliğimiz, Beyşehir Gölü üzerinde yaşam olan tek ada, Mada Adası’ndan adını almaktadır. Ada aynı zamanda ülkemizde tatlı su üzerinde tek yaşam olan ada olarak da öne çıkmaktadır.

    Tamamen kendi hayvanlarımızdan aldığımız sütü işlediğimiz mandıramızda kendi yemeyeceğimiz hiçbir ürünü üretmeyeceğiz fikriyle yola çıktık. Bu doğrultuda da tamamen doğal mayalarla, katkısız, koruyucusuz, kültürsüz, gıda boyası kullanmadan da artisan lezzetler üretilebileceğini hem öze hem de doğaya dönüşün lezzetli olabileceğini göstermek istedik.

    Ürün yılın hangi zamanları üretiliyor?
    Üretimimiz 12 ay aralıksız olmakla birlikte Aralık-Mart ayları arasında hayvanlarımızın doğalgebelik ve doğum dönemleri olduğundan mandıramızda işledğimiz süt miktarımız düşmektedir.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.