dana-kuşbaşı.jpg (38 KB)

Toplam 12 ürün görüntüleniyor.

Sağlıklı, doğal ve lezzetli Dana Eti için sizlerle aramıza kimseyi sokmuyoruz.

Çiftliğimizde doğal yaşam alanlarında serbest gezen danalarımızı, tarlalarımızda ürettiğimiz GDO içermeyen doğal yemler ve lezzetli otlar ile besliyoruz. Hormon ve antibiyotik kullanılmadan yetiştirip, modern tesisimizde özenle işliyor ve paketliyoruz. Doğal Dana Kuşbaşı Etlerimizi, Düvee soğuk zincir filosu ile kapınıza teslim ediyoruz.

Yemeklerinize lezzet, mutfağınıza sağlık katmak için siz de Dana Kol Yemeklik Kuşbaşı, Dana Kol Orta Yağlı Kuşbaşı, Dana But Yağsız Kuşbaşı, Dana Et Sote , Dana Kavurmalık, Dana Julyen, Dana Stroganof, Dana Gulaş, Dana Ciğer Kuşbaşı, Dana Yürek Sote, Dana Böbrek Sote çeşitlerimizden dilediğinizle siparişinizi oluşturabilirsiniz.

Dananın kol bölümünde bulunan, döş, kaburga, kürek, gerdan etlerinden doğranan, etli ev yemeklerinde kullanmak için ideal Dana Kol Yemeklik Kuşbaşı ile salçalı ve haşlama yemekler yapabilirsiniz. Özellikle sonbahar ve kış aylarında tercih edilen; nohut, kuru fasulye, güveç gibi yemekler ile sebze yemeklerinize lezzet katmak için tercih edebilirsiniz.

Düvee Çiftliğinde yetişen danalarımızın kol bölümünden hazırlanan ve az yağlı bir çeşit olan Dana Kol Orta Yağlı Kuşbaşı tencere yemeklerinizde ve fırında sebzelerinizle hazırlayacağınız tariflerinizde kullanabilirsiniz. Formuna dikkat eden ve daha az yağlı yemek tercihlerinde bulunan müşterilerimize, Dana Kol Orta Yağlı Kuşbaşı’nı özellikle öneririz.

Düvee ekibinde yer alan uzman kasaplarımızın, danaların but bölümünden elde ederek ve tüm sinirlerinden, yağlarından sıyırarak hazırladığı Dana But Yağsız Kuşbaşı tencere yemeklerinde rahatlıkla kullanabilir; etinizi buzdolabınızda 0-4 derece sıcaklıkta saklayabilirsiniz.

Düveeciler için, hiçbir katkı maddesi eklemeden hazırladığımız Dana Et Sote ile basit ama lezzetine doyulmaz tarifler hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz tas kebabı, etli nohut, etli güveç gibi geleneksel Türk lezzetlerinde kullanabilir, dilerseniz de sotelediğiniz sebzeler ve baharatlar ile daha hafif lezzetler hazırlayabilirsiniz.

Kendi lezzetiyle pişen, sofradaki herkesin yüzünü güldüren Dana Kavurmalık, sofraların vazgeçilmez lezzetlerinden biri. Sizler için özenle paketleyip frigorifik araçlarımızla adresinize ulaştırdığımız kavurmalık etlerin önce yağ dilimlerini, sonra kuşbaşı et parçalarını tavaya atıp dilediğiniz baharatlarla taçlandırabilirsiniz. Dilerseniz evde hazırlayacağınız nefis pidelerde, dilerseniz de kahvaltı sofranızda yerini alacak yumurtalarınızda Dana Kavurmalık eti güvenle kullanabilirsiniz.

Jülyen adı verilen, ince ve uzun şeritler halindeki kesme tekniğiyle hazırladığımız Dana Jülyen ile mutfakta unutulmaz lezzetler hazırlayabilirsiniz. Kolay pişmesi sayesinde, birçok tarifinizi hızlıca hazırlamanızı sağlayan Dana Jülyen etlerimizi dilerseniz Düvee Mutfak’tan satın alabileceğiniz nefis soslarımız ile marine ederek evde kendi etli noodle’ınızı hazırlayabilirsiniz. Dilerseniz de wok tavada harika fajitalar yapabilirsiniz.

Akşam yemeğinde hem lezzetli hem de özel bir yemek hazırlayarak tüm misafirlerinizi kendinize hayran bırakmak isterseniz, Düvee’nin doğal ve lezzetli etleri ile hazırlanan Dana Stroganof tam size göre. Dana Stroganof, dananın but bölgesinde bulunan ve belin iki tarafına uzanan kontrfile ve kuyruk sokumu ile nuar arasında kalan tranç bölümünden hazırlanan yumuşak kıvamda bir ettir. Soğan, sarımsak, zeytinyağına ekleyeceğiniz; Düvee Mutfak’ta yer alan hardal ve nefis baharatlarla hazırlayacağınız dünyaca ünlü yemek Beef Stroganoff, misafirleriniz ve aileniz için özel bir lezzet olacak.

Dananın tranç, kontrnuar, yumurta ve sokum kısımlarından elde edilen Dana Gulaş, Macar Mutfağının geleneksel lezzetlerinden biridir. Aynı zamanda çorba kategorisine de giren gulaş; büyük parçalar halinde doğranan ve katkı maddesi eklenmeden hazırlanan dana etlerinin; büyük dilimler halindeki soğan, sarımsak ve Düvee Mutfak’tan satın alabileceğiniz organik salça ile yahni şeklinde pişirilmesiyle yapılır. Düvee Dana Gulaş etimizin parça parça liflerine ayrılması için kısık ateşte yavaş yavaş pişirmeniz; tavsiyemizdir.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.