%12 indirimli
DÜVEE

Dana Osso Buco (500g)

DÜVEE
Fiyat
:
34,00 TL
İndirimli Fiyat
:
29,92 TL
%12indirimli
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • İtalyanca "delikli kemik" Dananın incik kısmından kesilen bu parça, içinde ilikli kemik barındırır. Yapacağınız farklı soslar ile ilik ve et aroması birleşince vazgeçemeyeceğiniz tatlar yakalayacaksınız.

    -DÜVEE'den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.

    düvee'den tavsiye:
    Dana inciğe tuz-karabiber ekleyip hafifçe iki tarafını da una bulayın.
    Zeytinyağında havuç, biber, soğan gibi sotelik sebzelere kekik ekleyerek karamelize olana kadar pişirin.
    Üzerine incikleri ekleyip iki tarafını da 3 dakika kadar pişirin.
    Beyaz şarap ve et/tavuk suyu ekleyin. İsteğe bağlı olarak domates salçası da ekleyip kapağını kapatın.
    160 derecede fırında saat başında eti çevirerek 2 saat fırınlayın.


    Chef Düvee'den: Gremolata Sos ile Düvee Osso Buco

    2 Adet Düvee Dana Osso Buco

    50 ml Ayçiçek Yağı

    50 g Un

    100 g Soğan – İnce doğranmış

    Soğuk kemik suyu

    300 g konserve doğranmış domates (Eğer yazlık, olgun domatesleriniz yoksa mutlaka konserve tercih edin.)

    300 ml Kemik suyu

    Aromatik kese

    Gremolata Sos:

    1 Tatlı k. Limon kabuğu rendesi

    1 diş Sarımsak – ince rendelenmiş

    1 Yk. Maydanoz – İnce doğranmış

    Limon suyu – Dilediğiniz kadar

    Meksika biberi – İnce doğranmış, arzuya göre eklenmeyebilir

    YAPILIŞI:

    Düvee Dana Osso Buco’ların çevresini yanmayan bir iple bağlayın. Bağlamadığınız takdirde, etin çevresindeki  kas, pişme sonucu şekil bozukluğuna neden olur.

    Bağladığınız etleri una bulayın ve Ayçiçek yağı koyduğunuz büyükçe bir fırına girebilen tencerede renk alacak şekilde kızartın. Kızaran incikleri tencereden çıkarıp kenara alın ve aynı tencerede soğanı ve domatesi soteleyin. Etleri tencereye tekrar koyup, soğuk kemik suyunu ekleyin ve yarısına kadar çektirin. 300 ml kemik suyunu ve aromatik keseyi ekleyip 175oC fırında 1- 1,5 saat ağzı kapalı olarak pişirin. Pişme esnasında ara ara suyunun bitip bitmediğini kontrol edin. Bitmişse sıcak kemik suyu ilavesi yapın.

    Gremolata için tüm malzemeleri birleştirin. Damak zevkinize göre limon suyu ekleyin.

    Pişen Düvee Dana Osso Buco’ların çevresindeki ipi kesip, tabağa alın. Üzerine Gremolata koyup servis edin.


Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.