Doğadan

Probiotik Yoğurt Mayası (5'li Paket)

Fiyat
:
16,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Probiotik Yoğurt Mayası

    Gaz, şişkinlik ve hazımsızlıklarda Probiyotik Güç

    Mide ve ince bağırsaklarda hakim olan probiyotik bakteriler içerir.
    Sindirim sisteminin düzenli çalışmasını, gıdaların tam sindirilebilir ve emilim yapılabilir formlara gelmesine yardımcı olur.
    Bağışıklık sisteminin güçlü hale gelmesi ile hastalıklara karşı direnç oluşmasına katkıda bulunur.
    Mide ve ince bağırsaklardaki olumsuzlukların tedavisinde yardımcı rolleri vardır.

    Ürün İçerik Bilgisi:


    Laktoz

    İnulin(Prebiyotik Lif)

    Starter kültürler

    Lactobacillus delburueckki ssp.bulgaricus

    Streptococcus thermophilus

    Lactobacillus acidophilus

    Lactobacillus rhamnosus

    Lactobacillus plantarum

    Bifidobacterium animals ssp.lactis

    Probiyotik Yoğurt Mayalama Bilgisi

    1. Sütü 15-20 dakika kaynatınız.
    2. Mayalama sıcaklığı olan 45-47°C'ye kadar soğumasını bekleyiniz
    3. Ön aktifleştirme için bir çay bardağı ılık sütün içine Probiotik Yoğurt mayası paketinin tamamını katınız.
        Karıştırarak iyice eritiniz. Minimum 30 dakika bekleyiniz.
    4. 45-47°C mayalama sıcaklığındaki sütün içine çay bardağında erimiş olan  mayayı katarak karıştırınız.
        Günlük tüketim miktarınıza göre küçük kaplarda mayalamanızı tavsiye ederiz.
        Mayalama yaptığınız kabın veya kavanozun kapağını mutlaka kapatınız
    5. Mayalama süresi 7-8 saat arasındadır. Tam pıhtılaşma olmasını bekleyiniz
    6. Mayalama süresince 45-47°C' lik ısıyı sabit tutmak için bir ortam oluşturunuz
        veya kabınızın etrafını ısısını kaybetmeyecek şekilde sarınız.
    7. Mayalama süresi sonunda yoğurdunuzu buzdolabına koyunuz.
    8. 6-12 saat sonra buzdolabından çıkartarak Probiotik yoğurdunuzu tüketebilirsiniz.
    9. Maya paketlerinizi buzdolabında +4°C' de 24 ay, -18°C' de kullanacağınız ana kadar saklayabilirsiniz. 


        * 1lt’ den 5lt’ ye kadar her ölçekteki süt miktarı için 1 maya paketinin tamamını kullanınız.


        * Aktifleştirmede 1 çay bardağı ılık sütün içine 1 maya paketini kattığınızda ilk kez yapılıyorsa
          1 çay kaşığı kadar taze yoğurt diğer tekrarında ise bu yapılan yoğurttan katılmasını ve
           birlikte karıştırarak eritilmesini öneriyoruz.

     

    Not: Ürünleri +4°C' de buzdolabında 24 ay saklayabilirsiniz.
           Daha uzun süre için -18°C' de derin dondurucuları tercih ediniz.

           +18°C' de ortam sıcaklığında 6 ay etkinlikleri devam eder.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.