Stokta Yok
DÜVEE

Skirt Steak (500g)

DÜVEE
Fiyat
:
42,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Dananın göğüs kafesinin iç kısmında, 6. ile 12. kaburgalara bağlı duran perde etinden, yoğun et aroması ve dokusu ile usta aşçılara göre bir kesim.
    Çok lezzetli bu parçayı, yoğun lifli çok yüksek ateşte, az-orta dereceye kadar hızlıca pişirmenizi tavsiye ederiz.

    Pişirme Notu: Yoğun yapıda bir parça olduğundan piştikten sonra mutlaka liflerine dik doğrultuda dilimlenmelidir.

    -DÜVEE'den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.


    Chef Düvee'den: FAJITAS
    • 500 GR SKIRT STEAK - DANA PERDE ETİ

    2 Adet orta boy kırmızı soğan

    1 adet yeşil dolmalık biber

    1 adet sarı dolmalık biber

    1 adet kırmızı dolmalık biber

    2 dal taze soğan

    4 dal taze kişniş

    Tuz- Karabiber

    1 yk Ayçiçek yağı (döküm tavayı yağlamak için)

    1 yk tereyağı



    Etinizi taze çekilmiş karabiber ile sezone edip, oda sıcaklığına gelmesi için bekletin.

    Ayçiçek yağı ile sildiğiniz döküm tavanızı kızdırın. Tavadan duman çıkmaya başladığında doğru sıcaklıktadır.

    Eti parça halinde tavaya alın ve her iki tarafının rengi kahverengiye döner dönmez tavadan alın. 2-3 dak dinlendirin.

    Tüm biberleri ve kırmızı soğanı julyen doğrayın. Etinizi parmak kalınlığında parçalar halinde kesin. Eti mühürlediğiniz tavaya tereyağını koyup, biberleri, soğanları ve etleri ekleyin.

    Bir maşa yardımıyla sebzeleri ve eti karıştırın. Döküm tava sıcakken, tava ile birlikte servis edin.

    Tercihe göre taze soğan ve taze kişnişi ince doğrayıp etlerin üzerine serpebilirsiniz. Daha aromatik bir lezzet katacaktır.

    Afiyet olsun!

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.