düvee

Skirt Steak (500g)

Fiyat
:
49,00 TL
ikon-label-6.png (41 KB)
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Yorumlar (0)
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Yemek Tarifleri
  • Skirt Steak 500g

    Dananın göğüs kafesinin iç kısmında, 6. ile 12. kaburgalara bağlı duran perde etinden, yoğun et aroması ve dokusu ile usta aşçılara göre bir kesim.
    Çok lezzetli bu parçayı, yoğun lifli çok yüksek ateşte, az-orta dereceye kadar hızlıca pişirmenizi tavsiye ederiz.

    Pişirme Notu: Yoğun yapıda bir parça olduğundan piştikten sonra mutlaka liflerine dik doğrultuda dilimlenmelidir.

  • Dana Eti Fajita (4 kişilik)

    Malzemeler:

    500g  Düvee Skirt Steak 

    2 adet orta boy kırmızı soğan

    1 adet yeşil dolmalık biber

    1 adet sarı dolmalık biber

    1 adet kırmızı dolmalık biber

    1 yemek kaşığı tereyağı

    2 dal taze soğan

    4 dal taze kişniş

    1 çay kaşığı tütsülenmiş toz biber

    1 çay kaşığı kimyon

    1/2 çay kaşığı kişniş

    1/2 çay kaşığı pul biber

    Zeytinyağı

    Karabiber

    Tuz


    Yapılışı:

    Etinizi taze çekilmiş karabiber ile sezone edip, oda sıcaklığına gelmesi için bekletin.

    Ayçiçek yağı ile sildiğiniz döküm tavanızı kızdırın. Tavadan duman çıkmaya başladığında doğru sıcaklıktadır.

    Eti parça halinde tavaya alın ve her iki tarafının rengi kahverengiye döner dönmez tavadan alın. 2 - 3 dakika dinlendirin.

    Tüm biberleri ve kırmızı soğanı julyen doğrayın. Etinizi parmak kalınlığında parçalar halinde kesin. Eti mühürlediğiniz tavaya tereyağını koyup, biberleri, soğanları, baharatları ve etleri ekleyin. 

    Bir maşa yardımıyla sebzeleri ve eti karıştırın. Döküm tava sıcakken, tava ile birlikte servis edin.

    Tercihe göre taze soğan ve taze kişnişi ince doğrayıp etlerin üzerine serpebilirsiniz. Daha aromatik bir lezzet katacaktır.


Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.