DÜVEE

Dana But Yağsız Kıyma (500g)

DÜVEE
Fiyat
:
36,00 TL
Paylaş:
Ürünle İlgili Öne Çıkan Kampanyalar

{{CMP.TITLE}}

{{CMP.DESCRIPTION}}

  • Ürün Özellikleri
  • Ödeme Seçenekleri
  • Tavsiye Et
  • Resimler
  • Yemeklerinde yağ oranına dikkat edenlere, dana but etininin en özel bölümlerinden yağsız premium kıymamız.

    Siparişiniz üzerine iki kez çekilerek taze teslim edilir. 

    -DÜVEE'den aldığınız tüm ürünler tüm trimlenmesi yapıldıktan sonra tartılmaktadır. Tartımdan sonra trimlenmesi yapılarak satılmaz. Fireye para ödemezsiniz.



    Chef Düvee'den: Fırında Köfte(6-8 kişilik)

    700 g Düvee Dana Yağsız Kıyma

    700 g Düvee Dana Nuar

    150 g patates , haşlanmış ve soyulmuş

    100 g süt

    80 g bayat ekmek, kabukları alınmış

    2 adet kereviz sapı, ufak küp doğranmış

    1 adet havuç, ufak küp doğranmış

    1 adet yumurta

    Et suyu

    Rendelenmiş parmesan peyniri

    Galeta unu

    Tereyağ, sızma zeytinyağı

    Maydonoz, adaçayı, defne yaprağı

    Tuz, Karabiber , Muskat

     

    Soğan, havuç ve kerevizlerin yarısını 2 adet defne yaprağı ile birlikte tencereye alın , üzerine bolca su ekleyip kaynatın. Dana nuarı tencereye ekleyip 2 saat 30 dakika pişirin.Tuzunu ayarlayıp ateşten alın. Kalan sebzeleri 2 kaşık zeytinyağı ile geniş ve derin bir tavaya alıp kavurun. 3-4 kepçe et suyu ilave edip kapağını kapatın. Ocağı kısıp 1 saat 45 dakika pişirerek et suyunun nerdeyse tamamını çektirin. Ateşten alıp soğumaya bırakın. 25 g maydonozu kıyın , ekmeği parçalara ayırıp süt ile ıslatın. Haşlanmış patatesleri ezin, etleri mutfak robotunda çekin. Patates , maydonoz, ekmekler , 2 kaşık parmesan, yumurta, tuz-karabiber ve muskat rendesini karıştırın. 50 g büyüklüğünde parçalar koparıp yuvarlayın. Bol tereyağı ile yağlanmış fırın kabına yan yana 2 kat olacak şekilde dizin.Aralarına adaçayı yaprakları yerleştirip erimiş tereyağ gezdirin. 200 derece fırında 10 dakika pişirin.


    Chef Düvee'den: Sucuk Köfteli Humus(10-15 adet)

    500 g Düvee yağsız kıyma

    50 g kuyruk yağı (robottan geçirilip kıymaya eklenecek)

    4-5 diş sarımsak

    1 yk tatlı toz kırmızı biber

    1 tk karabiber

     2 dilim bayat ekmek

    2 yk sıcak su

    Tuz ( 1’er tutam pulbiber, sarımsak tozu, kimyon, yenibahar)

     
    *Humus

     1 su bardağı haşlanmış, kabukları alınmış nohut

    ¼ su bardağı nohutun haşlama suyu

    2 yk tahin

    1 adet limonun suyu

    Çamfıstığı, Zeytinyağı, Tereyağı, Maydonoz, Sumak, Kimyon

    Humusun malzemelerini bir mutfak robotunda çekin. Arzunuza göre baharatları ekleyin. Kıymayı sarımsak, tuz,baharatlar ve ekmekle yoğrun. Sıcak suyu ekleyip biraz daha yoğurun. Şekil verip 1 yemek kaşığı zeytinyağında kızartın. Humusu bir tabağa alın. Üzerine köfteleri, kavrulmuş çamfıstıklarını , maydonoz ve sumağı ekleyip servis edin.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.