Toplam 9 ürün görüntüleniyor.

Her bir kültürde, her inanışta bereketin, zaferin ve adaletin simgesidir zeytin. Dilimizde de yerini alan ve barışı simgeleyen "zeytin dalı uzatma" deyişi de; zeytinin bağlayıcılığı ve birleştiriciliğinden gelmektedir. Zeytinin toprakla, ağaçla ve üretenle; güçlü bağlar ile bağlanan ilişkisi Akdeniz ve Ege insanının kültürüne de işlenmiş, zeytini onlar için vazgeçilmez kılmıştır. Bundandır ki, topraklarının verimliliği tartışılmaz olan ülkemiz her zaman dünyanın ilk 5 zeytin ve zeytinyağı üreticileri arasında yerini almaktadır. Doğallığı, lezzeti ve besleyiciliği ile sofralarımızın değişmezi zeytinyağı; Düvee aracılığı ile doğal üreticisinden sizlere ulaşıyor.

Düvee'den sizlere ulaşan zeytinyağlarına geçmeden önce, sizin için en doğru lezzete karar vermeniz adına zeytinyağı çeşitlerinden hızlıca söz edelim. Natürel Zeytinyağı; zeytinin doğal besleyiciliği ve lezzetinden hiçbir şey kaybetmeden yalnızca geleneksel yöntemler kullanılarak zeytinyağına evrildiği, en aromatik ve en değerli olarak nitelenebilecek zeytinyağı türüdür. Rafine Zeytinyağı ise, genellikle marketlerden satın aldığımız zeytinyağı türlerinin dahil olduğu, içeriğindeki asidin artırılarak zeytin oranının düşürüldüğü, Natürel Zeytinyağı'na göre biraz daha az aromatik fakat yine de zeytinin doğal yapısını kaybetmediği yağ türüdür. Riviera Zeytinyağı ise, zeytinin çeşitli sıkma ve ezme işlemlerinden geçirilerek kokusunun yok edildiği ve taneli yapısının tamamen homojen bir yapıya evrildiği, tamamen sıvı haldeki zeytinyağı türüdür. Çeşnili Zeytinyağı ise, yağ içeriğinde başka baharatlar, kokular ve aromalar katılarak elde edilen zeytinyağıdır.

 

Şehir hayatı yaşamı boyunca ne istediğini ve onu neyin mutlu edeceğini arayan bu yolculukta, tutkusu haline gelen zeytinin peşinden giden kadın girişimci Nermin Gelbal Gökduman'ın Edremit'te kurduğu, şimdilerde giderek büyüyen tesisin zeytinleri Düvee'de. Toscana ve Girit ile birlikte, dünyanın en kaliteli üç zeytinyağı üretim bölgesinden biri olan Edremit'te, Kazdağı eteklerinde kurulan bu tesis ve ürünleri, dünyanın dört bir yanından lezzet ödülleri alarak ününü ve gücünü artırmaya devam ediyor.

Erken Hasat Soğuk Sızma Zeytinyağı; ekim ayı başında, renklerinin henüz yeşil olduğu erken dönemde özenle toplanan ve bekletmeden büyük kasalarda aynı gün üretim tesislerine yolculuğa çıkan zeytinlerden elde edilir. Oda sıcaklığında, 2 defa Soğuk Sıkım yöntemiyle hazırlanan ve ön kontrolleri gerçekleştirilerek üretilen zeytinyağı; bu üretim şekli sonucu doğal minerallerini, asidik yapısını ve aromasını kaybetmez. Yeşil renkte ve zeytinin kendi fenol bileşenlerinden gelen hafif acı lezzette olan zeytinyağı oldukça aromatik ve biraz da geniz yakan meyvemsi bir aromaya sahiptir. Nermin Hanım Zeytinliği Erken Hasat Soğuk Sızma Zeytinyağı'nı 500 ml, 1 lt ve 5 litrelik gramajlarla satın alabilirsiniz. Erken Hasat Soğuk Sızma Zeytinyağını çiğ olarak salatalarınızda, sebze yemeklerinizin üzerinde, peynirlerinizde, baharatlar ile karıştırarak ekmeğinizin üzerinde kullanabilir; dilerseniz yemeklerinizi hazırlarken de kullanabilirsiniz.

Naturel Soğuk Sızma Zeytinyağı; Kasım - Aralık aylarında; zeytinlerinin daha olgun olduğu ve renklerinin daha koyu yeşile çaldığı dönemde toplanarak elde edilir. Zeytinler, fazla beklemeden ve birbirleriyle etkileşime geçip ezilmemesi için kasalarda taşınarak üretim tesislerine ulaştırılır ve Soğuk Sıkım yöntemi ile zeytinyağı üretilir. Bu üretim şekli ile, zeytinden gelen doğal acılık ile birlikte vitaminler ve mineraller de varlığını korur. Nermin Hanım Zeytinliği Naturel Soğuk Sızma Zeytinyağını 500 ml, 1 lt ve 5 litrelik gramajlarla satın alabilirsiniz. Naturel Soğuk Sızma Zeytinyağını çiğ olarak salatalarınızda, sebze yemeklerinizin üzerinde, peynirlerinizde, baharatlar ile karıştırarak ekmeğinizin üzerinde kullanabilir; dilerseniz yemeklerinizi hazırlarken de kullanabilirsiniz.

Naturel Soğuk Sızma Zeytinyağının üretim sürecine, acı biber (kardola) dahil edilerek Soğuk Sıkım yöntemiyle hazırlanan Acı Biber Çeşnili Zeytinyağı; mezeleriniz, peynirleriniz ve pizzalarınız gibi lezzetlere aroma vermek adına çiğ olarak tüketilebilir. Orta-üst seviyedeki acılığı ile yemeklerinizi hazırlarken dilerseniz 1-2 damla tercih edeceğiniz bir lezzete sahiptir.

 

1945'li yıllarda Bodrum Çömlekçiler Köyü'nde küçük bir zeytin üretim ve işleme tesisi olarak açılan ve günümüzde yalnızca Bodrum'un değil Türkiye'nin önde gelen zeytin üreticilerinden biri olan İbrahim Uyar Bodrum Zeytinleri'nin kendi mahsülü olan Naturel Sızma Zeytinyağı Düvee aracılığı ile sofranızda. İbrahim Uyar Bodrum Zeytinleri'nin; kendi tarlalarından Kasım - Aralık ayında yani olgunluk döneminde topladığı siyah zeytinlerden elde edilen zeytinyağı, daha hafif ve homojen bir yapıya sahip olduğu için yemeklerinizi hazırlarken rahatlıkla kullanabilirsiniz.

Türkiye'de yeşili korumak, yeşil alanları artırmak ve ekolojik denge konusunda bilinçlendirmek amacıyla kurulan Ege Orman Vakfı, kendi ağaçlarından topladıkları ve gelirlerini yine ağaçlar için kullandıkları ürünler ile Düvee'de. İlkin Naturel Sızma Zeytinyağı Erken Hasat Soğuk Sıkım; Ekim yani erken hasat döneminde toplanan yeşil zeytinlerin aynı gün içerisinde, soğuk sıkım yöntemi ile üretilmesiyle elde edilir. Filtrelenmeden şişelendiği için hafif tanecikli ve acımsı bir yapıya sahiptir. Doğal aroması çok yoğun olduğu için pişmiş yemeklerinizin üzerinde, salatalarınızda ya da çiğ olarak sofranızda kullanmanız, tüketim tavsiyemizdir.

 

Bir dilim domatesin üzerine gezdirildiğinde dahi; aroması, kokusu ve besleyiciliği ile onu dünyanın en güzel lezzetine çevirebilecek güçte; büyük bir zenginlik zeytinyağı. Bir besinin lezzeti ile ruhunuzu, besleyiciliği ile bedeninizi, doğallığı ile zihninizi doyurması gerektiğine inanıyor, üreticinin bin bir emekle hasattan şişeye ulaştırdığı zeytinyağlarını sizlerle buluşturmaktan mutluluk duyuyoruz.

Whatsapp Sipariş Hattı x İletişime geçmek için hemen tıklayınız Tıklayınız
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.